Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی مقداری در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، درباره واحد بین الملل فرشتگان دانشگاه آزاد و رشته هایی که در آن تدریس می شود، توضیح داد: این واحد دانشگاهی در بهمن ماه سال ۱۳۹۸ رسما در ۱۱ رشته با مجوز وزارت علوم افتتاح شد و از مهر ماه سال ۱۳۹۹ پذیرش دانشجو در این واحد آغاز شد.

وی گفت: با توجه به شرایط کرونا و فراگیر شدن آن در کشور توانستیم در سال اول تعداد ۸۰ دانشجو از بین ناشنوایان، کم شنوایان و تعدادی هم دانشجوی شنوا پذیرش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۹ رشته مهارتی و ۲۷۰ دانشجو 

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل فرشتگان درباره رشته هایی که در این واحد دانشگاهی تدریس می شود نیز گفت: در سال اول مجوز ۱۱ رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی در حوزه‌های فناوری اطلاعات، نقاشی، عکاسی، علوم ورزشی، معماری داخلی، گرافیک مجوز را از وزارت علوم گرفتیم و دانشجو پذیرش کردیم.

وی افزود: در سال دوم که ابتدای سال ۱۴۰۰ بود، برای هشت رشته جدید دیگر در مقطع کاردانی، کارشناسی و دو رشته هم در مقطع کارشناسی ارشد شامل مهندسی کامپیوتر، طراحی لباس، طراحی ساخت طلا و جواهر، کارشناسی ارشد معماری، کارشناسی زبان شناسی ناشنوایی، کاردانی و کارشناسی مترجمی زبان اشاره ایران و حسابداری از وزارت علوم مجوز گرفتیم و دانشجو پذیرش کردیم.

مقداری درباره تعداد دانشجویان این دانشگاه گفت: در سال اول ۸۰ دانشجو پذیرش کردیم که در سال دوم با افزایش رشته ها تعداد دانشجویان به ۲۷۰ دانشجو رسید.

۶۰ درصد دانشجویان واحد فرشتگان دختر هستند

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل فرشتگان افزود: نسبت دخترها به پسرها ۶۰ به ۴۰ است. ۶۰ درصد دختر و ۴۰ درصد پسر و اکثر این دانشجویان مقیم تهران، کرج و حومه تهران هستند. به دلیل نداشتن خوابگاه نمی توانیم دانشجوی شهرستانی داشته باشیم و خیلی اندک دانشجوی شهرستانی داریم.  

وی درباره بازارکار این دانشجویان ادامه داد: رشته هایی که در این واحد دانشگاهی تدریس می شوند، بیشتر مهارتی هستند و جنبه کارآفرینی دارند. هدف این بود که رشته‌ها طوری انتخاب شوند که دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی خوداشتغالی داشته باشند و بتوانند با اندک بودجه و حمایت یک شغل راه‌اندازی کنند؛ البته ممکن است درصدی از آنها بتوانند در شرکت‌ها و سازمان ها نیز استخدام شوند.

اولین گروه فارغ‌التحصیل، شهریور ۱۴۰۱

مقداری در ادامه گفت: با توجه به اینکه ۲ سال بیشتر از عمر این دانشگاه نمی گذرد، بنابراین اولین دوره فارغ التحصیلی کاردانی این دانشگاه شهریور ماه سال ۱۴۰۱ خواهد بود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل فرشتگان درباره برگزاری کلاس ها در دوره کرونا نیز توضیح داد: با توجه به اینکه دانشجویان این واحد دانشگاهی کم توان هستند، عملا نیاز به آموزش‌های ویژه دارند؛ بنابراین از همان ابتدا کلاس‌ها یک هفته در میان و به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به اینکه واکسیناسیون دانشجویان انجام شده است، از نیمسال دوم ۱۴۰۰ و از بهمن ماه بیشتر کلاس ها حضوری برگزار شده به جز تعداد اندکی که حالت عمومی دارد و به صورت مجازی ارایه شده است. در واقع ۹۰ درصد کلاس‌ها به صورت حضوری در ترم جاری برگزار می شود.

ازسرگیری کلاس‌های حضوری از ۱۴ فروردین 

مقداری گفت: بعد از نوروز هم کلاس ها حتما حضوری خواهد بود و مشکلی برای برگزاری کلاس‌های حضوری نداریم. دانشجویان هم خودشان از برگزاری کلاس‌های حضوری استقبال می کنند چرا که آنها با توجه به شرایط خاص خود از کلاس‌های حضوری بیشتر بهره می برند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل فرشتگان افزود: در تعطیلات نوروز برنامه خاصی برای دانشجویان نداریم و آنها در اختیار خودشان هستند. البته در طول ترم برنامه‌های مختلفی از جمله بازارچه و بازدید از جاهای مختلف مرتبط با رشته های آنها داشته و خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه کلاس‌های دانشگاه از ۱۴ فروردین به صورت حضوری آغاز خواهد شد، گفت: به دنبال کسب مجوز چند رشته دیگر مورد نیاز جامعه ناشنوا در حوزه علوم ورزشی هستیم.

سالن غذاخوری و مترجم زبان اشاره نیاز دانشجویان فرشتگان

مقداری افزود: یکی از مشکلات دانشگاه این بود که در طول این مدت سالن غذاخوری مناسب برای دانشجویان نداشتیم که نهایت تلاشمان این است که تا پایان فروردین امسال یک سالن مناسب غذا خوری برای آنها آماده کنیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل فرشتگان در ادامه گفت: دانشجویان ما در حال حاضر دانشجویان ناشنوا و کم شنوا هستند که نیازمند مترجم زبان اشاره هستند تا مطالب را درک کنند.

وی افزود: در حال حاضر دانشجویان جسمی حرکتی نداریم چرا که محوریت شروع فعالیت دانشگاه با جامعه ناشنوا و کم شنوا بوده است اما به تدریج با کسب تجربه و آماده شدن محیط تحصیلی به سایر کم توانایی‌ها ورود خواهیم کرد؛ بنابراین در حال آماده سازی فضای دانشگاه برای پذیرش دانشجویان جسمی حرکتی هستیم.

مقداری ادامه داد: با توجه به آماده شدن فضای دانشگاه برای دانشجویان جسمی حرکتی، آنها را نیز پذیرش می کنیم؛ بنابراین در مهرماه سال جاری از علاقمندان کم توان جسمی حرکتی برای تحصیل در این دانشگاه استقبال خواهیم کرد.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری کرونا دانشگاه آزاد اسلامی شهر تهران کرج ناشنوایان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری کرونا دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری کرونا دانشگاه آزاد اسلامی شهر تهران کرج ناشنوایان واحد دانشگاهی کلاس های حضوری وزارت علوم کلاس ها رشته ها ماه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۳۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رأس هیئتی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید در نشستی با هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اظهار کرد: موفقیت‌های دانشگاهی با قدمت این واحد دانشگاهی از حیث علمی پژوهشی و فرهنگی چشمگیر بوده و با بهره‌گیری از هیئت علمی مجرب و تربیت بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموخته، منشأ خیرات فراوان برای شهرستان، استان و کشور است.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد:‌ حقیقتاً دانشگاه آزاد اسلامی در طول عمر پربرکت خود موفقیت‌های عظیمی را کسب کرده به نحوی که اکنون با مراجعه به هر یک از واحد‌های استانی این دانشگاه با حجم انبوهی از فعالیت‌های عظیم علمی، فرهنگی و آموزشی مواجه می‌شویم که حقیقتاً مایه مباهات است.

عموعابدینی بیان کرد: با توجه به تأکیدات مسئولان عالی‌رتبه نظام جمهوری اسلامی، آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار مسئولان وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است.

خدمات واحد کاشان به مجموعه علمی و اداری کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان نیز با ارائه گزارشی از عملکرد ۴۰ ساله این واحد دانشگاهی گفت: هیئت علمی مجرب واحد کاشان که عمدتاً از دانش‌آموختگان دانشگاه‌های معتبر کشور هستند به همراه کارکنان اداری به لطف الهی توانستند خدمات شایان توجهی را به مجموعه علمی و اداری کشور داشته باشد.

میثم عرب‌زاده اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اکنون با بیش از ۱۰۰رشته تحصیلی و حدود ۶ هزار دانشجو به‌عنوان قطب آموزش عالی در نگین مرکزی ایران به توفیقات خوبی دست یافته و مجتمع مدارس سما با ۹ مدرسه از پیش‌دبستانی، متوسطه دوره اول و دوم، هنرستان تخصصی تربیت‌بدنی دختران، و هنرستان فنی و حرفه‌ای پسران با حدود ۲ هزار دانش‌آموز، و بیش از ۲۰۰ معلم و کادر اداری با ایجاد فضای رقابتی در شهرستان موجب کیفیت‌بخشی مراکز آموزشی از دبستان تا متوسطه شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد