Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)، مراسم اختتامیه اولین جشنواره ملی زبان اشاره ایرانی همزمان با اولین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل فرشتگان به‌صورت حضوری و مجازی عصر امروز در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

پذیرش دانشجو در ۱۰ رشته تحصیلی در واحد فرشتگان

علی مقداری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل فرشتگان در این مراسم اظهار کرد: این واحد دانشگاهی در یک سال گذشته تأسیس شده است و با وجود شرایط سخت کرونایی، ۸۱ دانشجو در ۱۰ رشته تحصیلی در ترم جاری به تحصیل پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعداد بیشتری از افراد علاقه‌مند هستند که در واحد فرشتگان درس بخوانند اما با توجه به اینکه خوابگاه نداریم، تعداد بالایی ثبت‌نام نکردند. در حال حاضر ۶۵ درصد از این دانشجویان که ۵۳ نفر می شود، ناشنوا بوده و مابقی شنوا هستند. همچنین ۶۰ درصد از دانشجویان این واحد دانشگاهی را بانوان تشکیل می‌دهند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل فرشتگان بیان کرد: در ابتدا در این واحد دانشگاهی ۱۱ رشته تحصیلی وجود داشت اما به دلیل اینکه در رشته کاردانی گرافیک، کسی ثبت‌نام نکرد، از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخواست کردیم که رشته دیگری را با این رشته جایگزین کند.

مقداری خاطرنشان کرد: پس از گذراندن ترم اول، متوجه شدیم که دانشجویان ناشنوا وقتی از مدارس استثنایی وارد این واحد دانشگاهی می‌ شوند، در دروس زبان فارسی و مفاهیم ریاضی ضعف‌هایی دارند و قصد داریم که برای آنان کلاس‌های تقویتی در نظر بگیریم.

وی عنوان کرد: واحد فرشتگان تنها دانشگاهی است که امکان برقراری تماس تصویری از طریق تبلت، شماره همراه و مترجم برای پاسخگویی به سؤالات ناشنوایان را راه‌اندازی کرده است. همچنین با کمک متخصصان، انجمن خانواده ناشنویان ایران و شبکه ملی سازمان‌های مردم‌نهاد ناشنوایان ایران توانسته‌ایم کمیته های زبان‌شناسی را تشکیل دهیم تا زبان اشاره ایرانی را در جامعه نهادینه کنیم و در دستور کار واحد فرشتگان است.

لزوم راه‌اندازی رشته مترجمی زبان اشاره ایرانی

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه برای ترویج زبان اشاره ایرانی از برخی کشورها الگو گرفته‌ایم، گفت: در ایران، رشته دانشگاهی «مترجمی زبان اشاره ایرانی» وجود ندارد و فقط رشته مترجمی زبان به‌صورت عمومی وجود دارد. اما در برخی کشورها مترجمی زبان اشاره وجود دارد. در واقع برنامه درسی کاردانی و کارشناسی رشته مترجمی زبان اشاره ایرانی را تدوین کرده‌ و به وزارت علوم ارجاع داده‌ایم. در واقع راه‌اندازی این رشته در واحد فرشتگان لازم است.

مقداری ادامه داد: امیدواریم بتوانیم از مهرماه ۱۴۰۰، رشته مترجمی زبان اشاره ایرانی را ایجاد کنیم تا بازار کار خوبی در این زمینه به وجود بیاید. نیروی انتظامی، بانک‌ها، بیمارستان‌ها و نهادهایی که به ارائه خدمات به مردم می‌پردازند، نیازمند فارغ‌التحصیلان مترجمی زبان اشاره ایرانی هستند و افتخار داریم که در واحد فرشتگان می‌توانیم این افراد اثرگذار در جامعه را تربیت کنیم.

وی افزود: در واحد فرشتگان، تفاهم‌نامه‌هایی با واحد تهران غرب و نهادهای مختلف داشتیم و اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد و از خانم داداندیش، رئیس واحد تهران غرب تشکر می‌کنم که از روز اول جزو یاران واحد فرشتگان بودند. همچنین از سوی واحد فرشتگان اعلام فراخوان جذب هیئت علمی کرده و درخواست مجوز برای ۸ رشته جدید اعم از معماری، کامپیوتر، طراحی لباس، طراحی و ساخت طلا و جواهر، مترجمی زبان اشاره ایرانی، حسابداری و... کرده‌ایم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل فرشتگان بیان کرد: تاکنون کمک‌ها و هدایای مردمی مختلفی به واحد فرشتگان صورت گرفته و فضای همکاری و همدلی شکل گرفته است. با توجه به اینکه رویکرد فعلی دانشگاه آزاد اسلامی، حمایت از درآمدهای غیرشهریه‌ای است، قصد داریم که در این راستا به‌زودی سینمای ناشنوایان را در واحد فرشتگان ایجاد کنیم.

یادآور می‌شود، در این مراسم از برگزیدگان مسابقات جشنواره و نمایشگاه آثار منتخب، تقدیر ارائه خواهد شد. بنیاد ملی نخبگان، سازمان انرژی اتمی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، جزو حامیان مادی و معنوی اولین جشنواره ملی زبان اشاره ایرانی هستند.

منبع: آنا

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1089373 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی واحد فرشتگان علی مقداری زبان اشاره ناشنوایان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد فرشتگان علی مقداری زبان اشاره ناشنوایان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل فرشتگان واحد دانشگاهی رشته مترجمی زبان واحد فرشتگان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۳۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ

سعید آزادیان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی مأموریت گرا سیاست‌های توسعه‌ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه‌ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه مأموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان‌ها و بر اساس نگاه مأموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحدهای مرکز استان‌ها و واحدهای بزرگ‌تر ادغام کرده ایم.

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استانداردهایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت‌هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتاً مجوز همه رشته محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تأیید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلاً در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می‌شوند معمولاً به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می‌کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • راه‌اندازی هنرستان‌های مهارتی در جوار دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان